Verwenzorg

Heel wat zorgbehoevenden in de thuiszorg hebben nood aan extra hygiënische verzorging en ontspanning, die in de thuisomgeving niet altijd geboden kan worden. Daarom willen we bij Korian Home Care ook verwenzorg aanbieden aan onze cliënten en hun mantelzorgers. In samenspraak met de uitbater van het aqua- en wellnesscentrum werden binnen onze thuiszorg enkele arrangementen uitgewerkt, dit naast het reeds bestaande aanbod van het schoonheidssalon Beauty Time.

Verwenarrangementen

Hieronder een kleine greep van mogelijkheden uit ons aanbod. Deze behandelingen kunnen naar ieders behoeften en wensen met elkaar gecombineerd worden tot een volwaardig arrangement.

Gelaatsverzorging

Deze behandeling laat u opnieuw stralen! Uw huid wordt gereinigd, verzorgd,…volgens wat uw huid nodig heeft en wat u zelf wenst. Onze schoonheidsspecialiste laat u genieten.

Manicure

Bij Beauty Time kan u ook terecht voor het verzorgen van nagels, nagelriemen en handen, voor het knippen en lakken van nagels, vijlen,… Kortom alles om uw handen zacht en verzorgd te maken.

Pedicure

Heeft u last van kalknagels, likdoorns, eelt,… of wilt u gewoon uw voeten eens verwennen, dan kunt u kiezen voor deze behandeling.

Infrarood sauna

Onze infrarood sauna is de ideale plek om even optimaal te ontspannen en nieuwe energie op te doen in een relaxerende omgeving. De combinatie van warme lucht en infraroodstralen zorgen voor een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, een zachte gezonde huid en een algemeen gevoel van behaaglijkheid.

U kan deze arrangementen ook combineren met een bezoek aan het zwembad, de kapper en/of een kleine versnapering (koffie + pannenkoek) in onze Plaza Bistro.

Kennismaking door één van onze cliënten

We stelden onze verwenarrangementen voor en ondertussen hebben we enkele cliënten laten kennis maken met een arrangement uit ons aanbod. Uiteraard willen wij u de eerste reacties niet onthouden.

Hieronder leest u een kort interview met mevrouw M.H. Zij heeft genoten van een mini-gelaatsverzorging in combinatie met een manicure.

Hoe heeft u de begeleiding en ontvangst ervaren?
Zowel de begeleiding als de ontvangst waren zeer hartelijk, iedereen is vriendelijk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Dit is voor mij belangrijk om maximaal te genieten en ontspannen.
Hoe ervaart u de sfeer in onze wellness?
Heel de omgeving straalt rust en sereniteit uit. Ik werd als het ware even geïsoleerd van de drukte die ik dagelijks ervaar.
Voldeed het arrangement aan uw verwachtingen?
Absoluut! Ik heb er echt van genoten. Weet je, de hand– en gelaatsmassage deed zo’n deugd dat ik er van in slaap ben gevallen. Voor mij was dit een zeer aangename ervaring. Ik ga het zeker aanraden aan mijn familie, vrienden en kennissen.
Wees gerust mij ga je hier nog zien!

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op!